Om oss

Om Tärnsjö Brunnsborrning AB

Tärnsjö Brunnsborrning AB grundades 1969 och drivs idag av Kenneth Eriksson, som tog över företaget 1994. Företaget sysselsätter mellan fyra och sex personer. Vi finns i Tärnsjö i Uppland och arbetar över hela Mellansverige.

Våra kunder är till största delen privatpersoner, som vi utför vatten- och energiborrning åt, men vi utför även specialborrningar åt entreprenadföretag, Vägverket m.fl.

Vi var anslutna till Avanti och arbetade enligt deras väl beprövade System Avanti både när det gällde vatten och bergvärme. Avanti var alltid föregångare inom brunnsborrningsområdet – bl.a. så var Avanti-brunnen den första brunnen som typgodkändes av Boverket.

Numera har Avanti och Geotech slagit ihopa sina organisationer och bildat den nya organisationen Borrföretagen som vi numera är anslutna till.

Den långa branscherfarenhet som vi har i Tärnsjö Brunnsborrning är en stor trygghet för våra kunder – vi vet vad som krävs för att utföra borrningar och installationer som håller högsta kvalitet!

Varför ska du välja oss?

Vi har expertisen som krävs

Med lång erfarenhet i branschen är vi experter på vattenborrning och energiborrning. Vi är certifierade och utbildar oss kontinuerligt för att hålla kompetensen på högsta nivå!

System Avanti

Vi arbetar enligt Avantis ledningssystem – Det Trygga Sättet. Det innebär en trygghet för er genom vår utbildade personal och att vi använder den bästa tänkbara tekniken både för dig och för en hållbar miljö.

Totalentreprenad för din trygghet

Vi har valt att vara kompletta – att kunna erbjuda totalentreprenader för dig som kund. Det innebär att vi vid borrning av vattenbrunnar också erbjuder ingrävning, pumpsättning, vattenanalys, filterinstallation och andra tjänster kopplade till vattenbrunnar. Vi är med er från start till mål för att öka tryggheten för dig som kund!

Alla ska bli nöjda!

För oss är det viktigaste att ha ett gott rykte och att genomföra ett jobb som både kund känner sig nöjd med och som vi känner oss stolta över!

Certifikat & Medlemsorganisationer

Medarbetare

Kenneth Eriksson

Monia Karlsson

Rasmus Karlsson

Christer Andersson

Emil Willner

Pierre forsström